Restaurant, Nomo

Un dia entre setmana, després de cole emb van venir a recollir la meva mare i en jacint, i em van fer una sorpresa. Em van portar a dinar al far de Sant Sebastià (el Restaurant Nomo ) un japonès, molt impressionant amb unes vistes espectaculars, em va fer molta il.lusió anar a dinar. Ens van donar una carta de plats japonesos, que feien molta bona cara, i una altra carta amb imans i números que els haviem d’anar col·locant sobre dels números dels plats, va ser molt divertit! I el cambrer es recordava de tots els números de memòria. La decoració és molt xula, i el lloc encara més. Poder dinar dins un far és tota una experiència.

Vam demanar uns quants plats per compartir i així vaig poder tastar moltes coses. Us recomano  que guardeu gana es postres

   

    
    
    

  

    
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

JeHPGm

Please type the text above:

*