Restaurant Miramar de llançà

Amb la meva mare i en Jacint vam anar a llançà expressament per anar a dinar al restaurant Miramar.

El Miramar té dues estrelles michelin. Jo vaig flipar amb els cambrers, semblava que fos el rei del restaurant, em van tractar molt bé. Vam fer el menú degustació, els plats estaven molt ben presentats i molt bons, fets amb les tècniques més modernes que hi han avui en dia. Però hi va haver plats que em van agradar més que d’altres. Però tinc que reconèixer que hi havien unes vistes meravellosses al mar juntament amb el port.

El restaurant mirat des de fora sembla un d’aquests típics que hi han a les platjes, però quan ho 

mires des de dins tot és molt diferent, amb molta decoració grisa i blanca amb els cambrers vestits de negre tot molt elegant

   

Maduixes amb roses presentades amb nitrògen

   

 
Crema de blat de moro amb tòfona d’estiu (no tan gustosa com la de l’hivern) el gelat era d’una mena de bolet que surt a la panolla

  

Os  
    
   

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

IsKGud

Please type the text above:

*