RESTAURANT UMAMI (olot)

Fa uns quants dies vam anar a Olot a la fira Orígens, i abans d’anar-hi vam anar a dinar en un restaurant de tapes, ja més bones que les normals.
Vam menjar molt i molt bé, perquè el restaurant és d’un cuiner que havia treballat a la Calèndula (el restaurant de la meva mare). Aquest cuiner es diu Gopal, i com que era tant bon cuiner, va marxar de la calendula per fer-se el seu propi restaurant.
Després a la tarda vam anar a la fira a menjar i també perquè la meva mare tenia que fer una xarrada sobre la seva cuina amb flors, i a mes de tot això ens van regalar tiquets per menjar lo que volguèssim de la fira.

Va ser un dia complert! M’ho vaig passar molt bé !!!!!!!!!!!!!!!!!

El Restaurant

Decoració 8: el disseny és molt divertit amb molta fusta i pintures a les parets. No és massa gran, la cuina es veu una mica des del menjador.

Cambrers 9: els cambrers són molt agradables i atents. Saben aconsellar molt bé, perquè nosaltres voliem agafar molts plats pensant que eren molt petits i ens van dir que amb menys ja quedariem tips.

Menjar 10: els plats de la carta són racions una mica més grans que una tapa, com platillos. Tots els plats estaven molt ben adornats i presentats, que només amb els ulls ja te’ls menjaves!
Els plats de la carta tenen tots espècies i salses de diferents païssos, es veu que a en Gopal li agrada molt viatjar i després de record ho fa servir a la seva cuina.
Em va agradar el detall que tinguessin varies tòniques per escollir, a mi m’agrada prendre’n d’aperitiu.

IMG_9284.JPG IMG_9276.JPG IMG_9259.JPG IMG_9287.JPG IMG_9265.JPG IMG_9262.JPG IMG_9273.JPG IMG_9251.JPG IMG_9282.JPG IMG_9283.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

59G7p

Please type the text above:

*