Restaurant Hostal Empúries

Aquestes vacances he anat a menjar a molts restaurants, començaré pel restaurant que menys m’ha agradat i altres dies us aniré explicant altres fins acabar amb el restaurant que més m’ha agradat de l’estiu.
Feia temps que la meva mare i en Jacint havien anat a menjar a l’Hostal Empúries i com els havia agradat molt, varem pensar repetir aquesta vegada amb mi.
També feia pocs dies que havia vist la pel.lícula : “Menú Degustació” al cine, que per cert vaig trobar molt aburrida, gens igual que quan jo vaig a menjar un menú degustació!
Va ser el mes de juny, que encara hi havia poca gent i varem anar a primera hora i així estar tranquils. Varem seure en una taula amb molt bones vistes, i sort de les bones vistes, perquè varen tardar molt a portar-nos les cartes, a portar-nos el beure… A portar-nos tot!

El menjar: 7
En realitat tot el que varem menjar era bo, però les racions eren tant petites que amb dos cullerades ja t’ho havies menjat, a mi no m’agraden els plats molt plens, però això semblava una tapa i com haviem esperat tant per cada plat

Decoració: 9
El restaurant està decorat molt i molt bé, amb molta claror, com també és hotel, tenen sales on descansar, i la terrassa està just davant la platja. La meva mare diu que fins hi tot tenen algun premi de disseny. Al costat de l’hotel tenen un jardí molt maco de plantes aromàtiques.

Els cambrers: 3
Des que varem entrar que gairebé no ens varen fer cas, i això que no hi havia gaire gent i almenys hi havien 5 cambrers. La meva mare per fer temps va demanar wifi posar fotos a internet, però el cambrer li va dir que s’aixequès a demanar-ho a recepció! Qualsevol cosa que demanavem trigaven molt a servir-nos ho . Els hi vam dir si tenien algun problema perquè trigaven tant i s’oblidaven coses. Ens varen mirar com bitxos raros i no ens varen donar cap explicació, encara varen anar més lents. Altres taules que teniem al costat també es queixaven. Al final com haviem quedat amb gana perque els plats eren tant petits, varem pensar en demanar unes bones postres. Varem esperar i esperar que ens portèssin la carta, la varem demanar 3 vegades i a la quarta varem demanar el compte i varem anar al xiringuito de la platja a fer un gelat i cafés.

Potser varem estar de mala sort, un mal dia el pot tenir tothom, però si més no, ho haurien d’haver reconegut.

En total varem pagar 55€ per persona, sense postres ni cafès

Www.hostalEmpuries.com

20130915-185200.jpg
Vistes des del restaurant a la platja

20130915-190045.jpg
El restaurant

20130915-190150.jpg
Aperitiu de mantega d’anxoves amb torrades

20130915-190327.jpg
Aperitiu de salmó amb mostassa

20130915-190443.jpg
Ceviche de peix

20130915-190555.jpg
Sashimi de sípia marinada (aquest és el plat que més em va agradar)

20130915-190735.jpg
Pop amb bròquil i remolatxa

20130915-190849.jpg
Careta de porc confitada amb pa amb tomàquet

20130915-190955.jpg
Arròs negre ( semblava una mini ració com una tapa )

20130915-191432.jpg

Una resposta a «Restaurant Hostal Empúries»

  1. Hola, soc l’Ignasi de Cantoni i estic totalment d’acord amb tu, les quantitats infimes, jo crec que tenen aquella clientela que no volem ningú i que nomes es parteixen plats per no gastar pero, aixó si, porten un rellotge de 3.000 € al canell i així no tenen mes remei que demanar racions senceres ja que si no no te cap explicació, de menjar be s’hi menja be però els cambrers freguen l’impertinència i triguen horrors, els nens nostres i els de la Fonda Xesc van tenir la mala sort de menjar uns macarrons amb tomàquet de pot horrorossos, una carn arrebossada que ni el gat de casa i tres hores per dinar, tres hores… desprès tots a menjar un super gelat de tres boles grosses a l’Escala, hi havia gana !! – les postres lo millor, Llepafils…. un petonet !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

tQpLew

Please type the text above:

*