Restaurant Xadó, de Palafrugell

Al Xadó hi vaig molt sovint, cada setmana hi vaig amb el meu pare i mengem el menú del dia. El Xadó és un restaurant de cuina catalana i del Marroc. A part de la carta que tenen plats molt bons, també fan la Garoinada (www.garoinada.cat ). Jo aquest any no he menjat cada dia garoines perquè hi ha crisi, que sinò en menjaria cada dia! M’encanten! I és el meu menjar favorit! Alguns restaurants de Palafrugell celebren el temps de les garoines i fan menús especials. S’acaba al març.

El Lloc: (7) és un restaurant de decoració senzilla, però s’hi està còmode!

Cambrers: (10) Els cambrers parlen molt, són molt atents, fan bromes i es porten molt bé amb mi perquè sempre em guarden els ous dels peixos per quan hi vaig i em fan croquetes d’ous de peix només per mi. Si aneu pregunteu per en Charli petit (fill) o el Charli gran (pare) que són els amos i els hi digueu que aneu de part meva!

Menjar: ( 9 ) el menú val 12€ i tens força plats per escollir. Els que més m’agraden són : el pastís de verdures, els ous al plat, la pasta de full, la pasta fresca amb gambetes i el te marroquí. Fan un arròs a la cassola que tothom diu que és dels millors de Palafrugell, però a mi no m’agraden gaire els arrossos perquè m’aburreixen. Al mes de desembre fan un plat que es diu el Niu ( www.garoinada.cat/es-niu ), cuinat amb ocells, salsittxes, bacallà, patates…. a mi m’encanta, sobretot la tripa de bacallà! Llàstima que només ho fan un mes.

20130211-215038.jpg

Foto de l’entrada del restaurant

20130211-215203.jpg

Foto del menjador

20130211-222024.jpg

Menjant garoines

20130211-222223.jpg

Pasta fresca amb gambetes

20130211-222357.jpg

Es Niu

20130211-222450.jpg

Pastes amb mel i te marroquí, se les fan ells mateixos

20130211-222620.jpg

Cartell de la Garoinada de Palafrugell

2 respostes a «Restaurant Xadó, de Palafrugell»

 1. Hola,

  Et segueixo a través del teu blog i ara buscava opinions del Restaurant Xadó, perquè aquest dissabte hi voliem anar a dinar i he vist la teva!
  Jo també tinc un blog de cuina, gastronomia i resraurants, el Va de Teca, potser t’interessaria enllaçar els blogs?
  Per cert em recomanes algun plat en especial?
  Gràcies!

  1. hola,
   perdo per no averta contestat, esque no he pugut traballar amb el bloc perque tenia molta feina del cole.ja me mirare el teu bloc i t’escriure. Al xadò un dels millors plats la pasta de full i el pastis de verdures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

0DwiRv

Please type the text above:

*